Vila Marković-a se nalazi na adresi Banjička br.3 u parku Banjica na 150 metara od centra Sokobanje. Vila je potpuno nova i u ponudi su 12 smeštajne jedinice apartmanskog tipa i to dva apartmana i deset studia koji su opremljeni novim enterijerom i prijatnom rasvetetom u skladu sa potrebama savremenog gosta. Sve smeštajne jedinice imaju terasu osim studia broj 1 koji se nalazi u visokom prizemlju i nema terasu, a apartman broj 12 ima terasu sa dvorištem.

Vila Marković-a je objekat čiji sadržaji ispunjavaju najviše standarde modernog turističkog objekta sa uslugama smeštaja.

Od vrhunske udobnosti i kvaliteta ležaja koji će vam pružiti zadovoljstvo savršene relaksacije i odmora do praktičnih pratećih sadržaja kao što su: CA-TV,Wi-Fi internet,klima uredjaj,sigurnosna kartica, garderober i komoda.Za decu na recepciji X-BOX za njihovo opuštanje i igru.

Zadovoljstvo je naše da Vaš boravak u Soko Banji bude ispunjen kvalitetom usluga i toplim gostoprimstvom. Zato dozvolite da Vas iznenadimo i ponudimo više od običnog i već viđenog.

Parking za vaša vozila se nalazi u objektu i preko puta objekta I obezbedjen je video nadzorom.

Vila Markovića može da vam obezbedi prenoćište sa doručkom,polupansion I pun-pansion jer imamo poslovnu saradnju sa eminentim restoranima koji se nalaze u neposrednoj blizini vile.

Posetite nas i uživajte u našem gostoprimstvu…Dobrodošli !

Office : 018/833-232 | 064/31-22-222

Posle 18:00 pozvati na dole ispisanim brojevima

Vojkan : 018/833-781 | 063/445-274

Saša: 018/830-004 | 063/76 000 11


Apartman 2 vila Markovića

Apartman 2 u vili Markovića je opremljen unikatnim elementima enterijera i prijatne rasvete u skladu sa potrebama savremenog gosta. Postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Apartman poseduje

Apartman 3 vila Markovića

Apartman 3 u vili Markovića je opremljen unikatnim elementima enterijera i prijatne rasvete u skladu sa potrebama savremenog gosta. Postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Apartman poseduje

Apartman 4 vila Markovića

Apartman 4 u vili Markovića je opremljen unikatnim elementima enterijera i prijatne rasvete u skladu sa potrebama savremenog gosta. Postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Apartman poseduje

Apartman 6 vila Markovića

Apartman 6 u vili Markovića je opremljen unikatnim elementima enterijera i prijatne rasvete u skladu sa potrebama savremenog gosta. Apartman ima zasebnu spavaću sobu i terasu.

Apartman 7 vila Markovića

Apartman 7 u vili Markovića je opremljen unikatnim elementima enterijera i prijatne rasvete u skladu sa potrebama savremenog gosta. Postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja

Apartman 10 vila Markovića

Apartman 10 u vili Markovića je opremljen unikatnim elementima enterijera i prijatne rasvete u skladu sa potrebama savremenog gosta. Postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

Apartman 12 vila Markovića

Apartman 12 u vili Markovića je opremljen unikatnim elementima enterijera i prijatne rasvete u skladu sa potrebama savremenog gosta. Apartman 11 poseduje spavaću sobu sa TV.